<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=162046" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Искаме ли дик...

Радостин Василев за референдума на ИТН: Вече няма кой да се подведе

31 Януари 2023
0 126

“Ествествено, че няма да се подпиша в подписката за рефрендум за президентска република. Това е опит на “Има такъв народ” да се върне в общественото пространство, но вече няма наивни хора, които да се подведат по идеите на Слави Трифонов. Това са последни опити на икономическия проект ИТН да помпа и черпи от чужд авторитет, в случая от този на президента Радев.”

Това заяви в “Денят на живо” по NOVA NEWS депутатът от “Продължаваме промяната” и бивш министър на спорта Радостин Василев. 

Искаме ли диктатура, маскирана като “президентска република”? (Коментарът на “Господарите”)

И добави:

“Според мен има определени точки, по които мненията на Слави Трифонов и Радев съвпадат. Така мисля, заради назначенията на държавна хранилка на кадри от ИТН от служебното правителство.” 

Радостин Василев за референдума на ИТН: Вече няма кой да се подведе

„Все още не съм член на ПП, но за да водя листа, не е задължително да съм член на партията. Членството ми зависи от гражданската формация, не е проблем да стана член, ако това е проектът, който ще се бори със статуквото, готов съм да стана член”, посочи Василев.

„Още не са започнали официалните разговори между ДБ и ПП. Ще се обединяваме и с граждански организации, и с други проекти, защото търсим широк фронт”, добави той. 

Бившият министър обясни, че ПП търсят начин за обединение извън ДПС и ГЕРБ, за да могат да управляват. За коалиция с „Възраждане” смята, че техният изказ на „контра” на всичко ще намали подкрепата за самата партия. А за БСП коментира, че е притеснен от последната среща на Левицата с Борисов.

По повод скандалите с Jamecorp и Nexo, Радостин Василев заяви: „Много интересно в последните месеци забелязвам желание, особено в някои представители на ГЕРБ да забравят онези скандали, онези шкафчета, онзи начин на поведение, характерен за години назад, принизяване на институциите, унижение от страна на премиера да станат част от дневния ред на ПП. Това са т.нар. „Борисовки”. Окалянето е характерно за тези, които са перманентно в калта”, каза депутатът от ПП. Той призова засегнатите да си потърсят правата в съда.

Радостин Василев за референдума на ИТН: Вече няма наивни хора

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции