Сигнализирай!

Съдът може да узакони беззаконие, с което се отнема територия от държавната граница

Gospodari.com
Gospodari.com
13.05.2016 г.
11
0

Отиваме до Варна, за да видим какво се случва с онзи частен имот в местността Фичоза, който мистериозно се оказа на самия бряг, че даже и в морето. Става дума за тарикатите, които бяха заградили плажа, отнемайки територия от държавната граница.

 

"Благодарение на вашата намеса бяха връчени актове от Незаконно строителство по отношение на оградата, която бяха изградили. Имаше още 2 акта - за изсичане на дърветата без разрешение, както и извършване на изкопни и насипни работи в размер, който е по-голям от допустимия", информира главният архитект на Общината Виктор Бузев. Процедурата по изменение на кадастралната карта обаче е в съда.

 

Уникална държава! Уникална ситуация! Това е поредният абсурд, при който българският съд може да узакони едно беззаконие. Ние ще следим много внимателно случая, защото би било истински прецедент съдът да даде част от българската държавна граница на частна компания, при това с чужди собственици. Както е тръгнало от България на три морета ще останем България без море.

 

Добре е да подчертаем, че до тук се стигна с изключителната подкрепа на общинаря Петър Липчев, който въпреки, че е общински съветник, предпочете да работи в частен, а не в обществен интерес!

 

Вижт още:

 

СЪМНИТЕЛНО СТРОИТЕЛСТВО? - 5

 

СЪМНИТЕЛНО СТРОИТЕЛСТВО? - 4

 

СЪМНИТЕЛНО СТРОИТЕЛСТВО? - 3

 

СЪМНИТЕЛНО СТРОИТЕЛСТВО? - 2

 

СЪМНИТЕЛНО СТРОИТЕЛСТВО?

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.