Сигнализирай!

Има ли координация между структурите на МВР?

Gospodari.com
Gospodari.com
06.07.2016 г.
16
0

Отиваме в МВР, които вчера честваха професионалния си празник. Ще разберем има ли координация между отделните структури на силовото ни министерство или не.

 

ПРОКУРАТУРАТА СВАЛИ ОХРАНАТА ОТ ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ ПО ДЕЛОТО "КИЛЪРИТЕ"

 

Човек се оплака пред нашата камера, че пътувайки към Мюнхен през Калотина, Гранична полиция иззела ключовете му, личната му карта и документите на автомобила. След час и половина дошъл униформен, който заявил, че Испания има претенции към автомобила, до 60 щяло да се разбере за какво става дума. Човекът предал доброволно колата, но е безкрайно разочарован, че от 2007 г. до сега никой не е предявил нищо към собствеността му, а сега изведнъж се случва това. 

 

Митко Върбанов пък ни запознава с още един случай от практиката на Гранична полиция. Става дума за изгубена и намерена лична карта. Жената се оплакала в полицията, че е изгубила документа, но на другия ден я намерила и също уведомила органите на реда. След известно време трябвало да пътува със самолет, там граничарите задържали личната й карта и й казали, че е невалидна.

 

Уникална държава, уникална координация!  

 

В 21-ви век - векът на информационните технологии - комуникацията между някои структури в МВР е още на Средновековно ниво. Случаят е много показателен за това, че липсата на координация води до загуба на време, средства и нерви, но най-вече загуба на доверие в органите на силовото ни министерство.

 

НОВА СХЕМА НА ИЗБОРНИЯ ПАЗАР: ЛИЧНА КАРТА СРЕЩУ ГЛАС

 

ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА ЗАБЪРКАХА УНИКАЛНА КАША ПО СИГНАЛ НА ГОСПОДАРИТЕ

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.