Сигнализирай!

Желязо удари жена в главата близо до опасен строеж, преди 3 дни призовахме строителя да го обезопаси (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
17.11.2017 г.
8
0

Скъпи приятели, наши зрители ни сигнализираха за необезопасен строеж в близост до метростанция "Интер Експо Център" в София. Преди три дни Влади Василев отиде на място, за да провери какво се случва. Строежът беше видимо опасен, а строителни материали буквално падаха в краката на преминаващите хора.

 

 

Днес сутринта парче от арматурно желязо от същия строеж удари жена. Пострадалата е на 31 години и е откарана в болница "Св. Анна".

 

Тази седмица по време на снимките ни за проблемния строеж призовахме техническия ръководител да обърне внимание на обезопасяването. Въпреки наглото си поведение, той обеща да направи всичко възможно, за да не се стигне инцидент.


 

Днес "свидетели на инцидента разказват, че докато притеклите се на помощ граждани викали линейка и полиция, от строежа притичал младеж, който грабнал парчето желязо и го хвърлил през оградата обратно в обекта", съобщават от bTV

 

От пресцентъра на лечебното заведение информираха, че тя има рана на главата и ще остане за наблюдение в клиниката по неврология.

 

Жената страда от силно главоболие, поради което ще остане за наблюдение в Клиника по неврология на УМБАЛ "Св. Анна".

 

""

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.