Сигнализирай!

Финансовата пирамида надживя Специализираната прокуратура (РЕПОРТАЖ)

Gospodari.com
Gospodari.com
26.05.2022 г.
20
0

Финансовата пирамида надживя Специализираната прокуратура. До този извод стигнаха репортерът ни Виктория Симеонова и операторът Йохан Вирт, които през последните месеци ви представят схемата, ощетила хора с милиони.

Закриването на специализираното правосъдие

Откакто се заговори за закриване на специализираното правосъдие, от Специализираната прокуратура непрекъснато напомнят колко работа са свършили по различни казуси. Уви, финансовата пирамида с много лица, която ви показваме от 2013-та година насам, явно не е сред тях. Репортерът ни Виктория Симеонова и операторът Йохан Вирт посетиха брифинг на Специализираната прокуратура, за да попитат Валентина Маджарова какво се случва с казуса. Уви, отговор не получихме. Само поредно обещание, че някой ден ще ни отговорят.

ТОП абитуриенти, Борисов срещу Василев и финансова пирамида в новия епизод (ЦЯЛ ЕПИЗОД)
Arch Capital

Преди време ви показахме ново име на фирма, свързана с пирамидата - "Арч Кепитъл". След излъчването на репортажа ни, с Виктория Симеонова се свърза мъж, представящ се като управител на фирмата. Той твърди, че фирмата му няма общо с тази на подсъдимите Йордан Моллов и Кирил Джабаров. Но на място в офиса, чиито адрес лично сподели, открихме вече известния ни Евгени Илиев. Уж финансов брокер, представящ се с различни имена и роли - веднъж потърпевш, друг път - детектив, разследващ злоупотреби, а сега отново финансов посредник.

Разкрихме нова фирма от финансовата пирамида, ощетила хора с милиони (РЕПОРТАЖ)

Century Break

В това време стана ясно, че пирамидата има ново лице – Century Break. С това име пострадали от схемата получават нови предложения за инвестиции и “търгУвия” с криптовалути. Справка в Търговския регистър показва ясна връзка на новото име в схемата с предишното – “Арч Кепитъл”, където заснехме със скрита камера как се предлагат финансови услуги. И двете фирми нямат лиценз от КФН и БНБ за упражняване на такава дейност.

Ние продължаваме да се надяваме най-после дейността на пирамидата да бъде спряна, а стоящите зад нея да получат справедливи наказания. А вие продължавайте да ни сигнализирате за всякакви злоупотреби, измами и корупция на gospodari.com и на телефон *3333.

Гледайте това и още много в новия епизод на "Господари на Уеба", който е вече тук!

Финансовата пирамида надживя Специализираната прокуратура

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.