Сигнализирай!

Наш репортер беше гост на форума "Аз обичам България" (РЕПОРТАЖ)

Gospodari.com
Gospodari.com
16.06.2022 г.
21
0

Наш репортер беше гост на форума "Аз обичам България", който се проведе вчера в Пазарджик. Виктория Симеонова взе участие в събитието, което беше заснето от оператора Йохан Вирт.

Целият форум можете да проследите тук:

https://www.facebook.com/i.love.bulgaria.pz/videos/400005368737260
Участниците

Илиян Кузманов е български предприемач, журналист и писател, който в продължение на години е живял и работил във Великобритания. Той добива международна известност с „Ако срещнеш Буда, убий го!“ (оригинално заглавие – „If You Meet Buddha Kill Him!“) – първата книга от български автор, влязла в Топ 20 на Амазон за най-продавани заглавия (15-о място). Създател е на Ezo – български социален бизнес, който добива популярност и признание извън България.. Социалните му дейности в България са в помощ на жени, жертви на насилие и на трафик, на деца имигранти, за подобряване на условията в затворите и други.

Николай Янев е мениджър и политик. От над 10 години участва активно в обществения живот. Той опитва чрез анализи, интервюта и участия в обществени обсъждания, да се бори срещу лошите практики в управлението на държавата, корупционните сделки и неправомерното харчене на обществени средства.

Наш репортер беше гост на форума "Аз обичам България"

Виктория Симеонова при Иво Сиромахов – за финансовата пирамида и мълчанието на прокуратурата (видео)

Темата

Причината за създаването на форума "Аз обичам България" е породена не само заради демографските проблеми, пред които е изправена България. А и поради решението на Илиян след доста дълго пребиваване основно в Пазарджик, да се позиционира отново в Лондон. Това кара двамата доста активни мъже - Николай Янев и Илиян Кузманов да си зададат много въпроси за причината на проблема с масовия отлив на дейни хора от България. Но както казват и двамата, основното е че те Обичат България. Те искат България да е едно по-добро място за живеене, в което не само да се връщаме, но да привличаме и качествени хора от други места. Това е и причината да зададат същите въпроси и на институциите у нас, както и да накарат гражданите да се замислят за стряскащия проблем. 

Наш репортер беше гост на форума "Аз обичам България"

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.