Сигнализирай!

Събрахме 9-те най-абсурдни кандидат-депутати за изборите на 2 април (Коментарът на “Господарите”)

Gospodari.com
Gospodari.com
07.03.2023 г.
13
0

Събрахме 9-те най-абсурдни кандидат-депутати за изборите на 2 април в коментара на "Господарите" с репортера ни Виктория Симеонова.

Започваме с вечния протестиращ и вечен политик - Венци Чикагото. Той е лидер на партията със звучното име “Истината и само истината”. Все пак няма нито една лъжа в думите му: "Пуснаха ядрена бомба под Турция и затова стана земетресението".

Друг свръхнеутрален български гражданин - Волен Сидеров, заема 8-мата позиция по абсурдност на тези избори. Няма по-неутрален човек от този, за който Русия е родина и майка.

На седмата позиция в класацията ни за абсурдни кандидати за власт се нарежда един човек, който се кандидатира само за да го дават по телевизията - Готи от Българско национално обединение.

Продължаваме с един хубавец, който наскоро беше награден с орден “Магнитски” за изключителен принос в отношенията на България с Россия: Николай Малинов. Кой друг, ако не шефът на “Русофили за България” може да бъде водач на листа на коалиция, носеща името “Неутрална България”.

Няма как да не включим в класацията вечният политик, жената, която обиколи всички червени партии, похвали се, че е предложила лично Пеевски, снима се за ТикТок повече от тийнейджърка, беше дори на балотаж на предишните избори за кмет на София… Тя е. Нейното име е: Мая Манолова. Този път тя застава начело на “Левицата”.

На крачка от почетната стълбица влиза друг вечен политик, който за пореден път ще се учи да чете вероятно от парламентарната трибуна - Стефан Апостолов. С интерес ще следим ще се запази ли броят на феновете му, гласували с преференции и този път. Все пак той изобщо, ама изобщо не изглежда никак съмнителен.

Марсо, Манол от Видин и още абсурдни кандидати за депутати (Коментарът на “Господарите”)

Топ 3

В челната тройка няма как да не застане един уникален човек - рибарят Димитър Янчев от ГЕРБ Бургас. Той стана известен преди две години, когато незаконни постройки в “управляваното от него” Ченгене Скеле бяха пред събаряне. Оттогава е един от най-активните поддръжници на ГЕРБ в Бургаско.

На крачка от победата в нашата класация се нарежда друг кандидат-депутат от ГЕРБ - Цвета Караянчева. Явно не ѝ е харесало толкова в завода и затова бърза към жълтите павета. Все пак от Кърджали ще ѝ е по-трудно да каже, че на когото не му харесва Борисов не може да използва и метрото.

Нямаше как първото място да не отиде при безспорно най-наглият български политик изобщо някога, санкционираният по Магнитски Делян Пеевски. В нормална държава той отдавна би се подвизавал на по-различно място от избираемите за парламента. Абсурдно е след всичко, което се случва около него има право да бъде избиран за депутат с имунитет.. Абсурдно е да е стъпвал в парламента 3 пъти за 3 месеца, но да е водач на листа. Но все пак той е от тези, които превърнаха България в държавата на абсурдите, така че е нормално с гордост да се окичи със златния медал в олимпиадата по политически абсурди на 2 април. 

Нашият призив

Скъпи приятели, съжаляваме, ако в класацията сте открили идолите си - доста са се потрудили, за да се откроят достатъчно в общата маса абсурдни личности-кандидати за власт. Не съжаляваме обаче, че и този път ви поднасяме грозната истина за много от тях. Имате близо месец да мислите кого да подкрепите. В държавата на абсурдите не е никак случайно, че денят за размисъл си съвпада с деня на лъжата и шегата, но ако не гласуваме разумно, няма ние да се смеем последни. Пасивността не е решение - а и само ако гласуваме на 2 април, ще имаме право да се оплакваме на 3-ти. Хайде със здраве и умната!

 

 

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.