<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=136851" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Интерпол Бер...

Симона Радева получавала по 2000 лева месечно, за да прикрива Семерджиев

11 Юли 2022
0 4631

Полицайката от Първо РПУ Симона Радева е получавала по 2000 лв. месечно, за да прикрива Георги Семерджиев, научи NOVA. Припомняме, че той е обвинен за тежката катастрофа в София, при която загинаха две жени.

Униформената редовно се возела в колата на мъжа. Когато той бил спиран за проверка на пътя, тя показвала служебната си карта.

Майката на Симона Радева: Урониха авторитета на дъщеря ми (видео)

Междувременно от МВР съобщиха, че Радева е временно отстранена от длъжност заради нарушения на Етичния кодекс на ведомството. По непотвърдена информация дисциплинарното производство срещу нея е заради клипове с нейно участие, качени в мрежата. На някои от тях се вижда как тя размахва белезници.

Наказанието може да се обжалва по административен ред.

Отстраниха от длъжност полицайката Симона Радева за срок от 2 месеца

Симона Радева получавала по 2000 лева месечно, за да прикрива Семерджиев

Източници от разследването съобщиха за NOVA, че полицаи от 4 Районно управление пък ползвали безплатно услуги в автомивката на Семерджиев. В замяна му давали информация за това къде ще бъдат разполагани постове на пътни полицаи, както и за предстоящи проверки за наркоразпространение.

Камери за видеонаблюдение са заснели как Радева и двама служители на 4 РПУ носят стълба, с помощта на която Семерджиев влязъл в апартамента си в минутите след жестоката катастрофа миналия вторник.

От медията съобщават още, че през 2018 г. Семерджиев е бил задържан с около 10 кг дрога при спецакция.

Симона Радева получавала по 2000 лв. месечно, за да прикрива Семерджиев

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции