<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=136808" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пуснаха пред...

Майката на Симона Радева: Урониха авторитета на дъщеря ми (видео)

11 Юли 2022
0 38458

Майката на Симона Радева: Урониха авторитета на дъщеря ми – това заяви Бистра Радева в ефира на NOVA. Тя е майка на полицайката, заподозряна в съдействие на Георги Семерджиев, който при катастрофа уби две момичета в София.

„Категорично заявявам, че дъщеря ми Симона Радева не се е возила в колата на въпросното лице. Tя не е имала абсолютно никакви интимни отношения с този човек“.

„Дъщеря ми не е добре след случилото се и след всички медийни изявления и отправени обвинения срещу нея, вследствие на което получи хиляди заплахи за живота и здравето си.”

С това урониха авторитета и достойнството ѝ като човек и служител с високо постигани резултати през времето, което е служила“, каза още Бистра Радева.

По думите ѝ всекидневно тя и дъщеря ѝ получават заплахи, включително и за убийство.

Самата Симона Радева пусна пост във „Фейсбук“, в който обяви, че съвестта ѝ е чиста.

„Надявам се в най-скоро време истината да излезне наяве! След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си!“, написа полицайката. 

Майката на Симона Радева: Урониха авторитета на дъщеря ми (видео)

Полицай, лошо момиче, Харли Куин, коя е Симона Радева? (видео)

Майката на Симона Радева: Урониха авторитета на дъщеря ми

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Админ

    14 Юли 2022

    Вече няма съмнение на кой се е метнала такава ку...

Покажи всички Скрий

Реакции