<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=144415" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кадри от ГЕРБ...

Скандалите в „Игри на волята“ не закъсняха (видео)

14 Септември 2022
0 1234

В четвърти сезон на “Игри на волята” определено ще станем свидетели на сблъсъци на характери, скандали между участниците, обиди, разделяне на лагери. Най-голямо напрежение засега се усеща в племето на “Непобедимите”, които на териториалната битка загубиха голямата си преднина на един от елементите и завършиха втори.

Кой от “Игри на волята” 4 се опитва да надмине Ники Майонезата по ядене? (видео)

Скандалите в „Игри на волята“ не закъсняха (видео)

Най-голямо забавяне имаше от страна на Куков, който на няколко пъти пропусна да свали последния ключ и накрая дори го заплете. По този начин даде възможност на сините да наваксат предимството на “Непобедимите” и на пъзела да ги изравнят. Той се оказа решаващ в играта.

По време на вечерята в Стопанството Генчо, който е капитан на племето тази седмица, направи разбор на битката. Земеделецът похвали всички, но не пропусна да подчертае, че е залагал доста на поста на Куков, който така и не успя да грабне важния ключ, а това им донесе три минути наказание. Разборът доведе до напрежение и обиди на “селяк”.

Вижте във видеото какво си казаха Куков и Генчо!

Скандалите в „Игри на волята“ не закъсняха (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции