<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=134991" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кирил Симеон...

Слави Трифонов обръща политически палачинки (видео)

27 Юни 2022
6 6020

Слави Трифонов обръща политически палачинки – проследихме какво са говорили той и Тошко Йорданов преди време и как виждат нещата в политиката сега.

Известен факт е, че хората сме късопаметни за някои хора и събития. Оказва се, че тази къса памет позволява на шоумена, музикант и полтик Слави Трифонов за няколко години коренно да промени възгледите си напълно неусетно. Но архивът на “Господарите” пази достатъчно материал, за да можем да проследим неговите метаморфози.

През 2017 година Слави Трифонов беше седнал пред Народното събрание, за да протестира. Тогава той обяви, че хората вътре са там, за да получават заплати, за да удовлетворяват исканията на народа.

2 години по-рано по време на срещите около референдума, иницииран от Слави, влизането в политиката му изглеждаше нелепо. Тогава той се шегува, че ще кръсти партията си “БОБ”. Това по думите му тогава щяло да му даде шанс да опита да застане на мястото на Бойко Борисов, но после хората щели да го свалят и да си върнат Борисов.

Нови коалиции, обръщане на политически палачинки и протести в новия епизод (ЦЯЛ ЕПИЗОД)
И така до 2020 година, когато беше учредена партията на Слави Трифонов – “Има такъв народ”.

По-рано той опита да регистрира партията с името “Няма такава държава”. И се мотивира, че искал да направи промяна “отвътре”.

Последва победа на изборите, а след нея неуспех при съставяне на правителство. Тогава Слави Трифонов обвини в предателство Демократична България и “Изправи се! Ние идваме”. Същото заяви и Тошко Йорданов. Година по-късно обаче напускането на “Има такъв народ” вече не е предателство, а просто “край на агонията”.

По-рано Тошко Йорданов беше казал и че гласуването с ГЕРБ е предателство. Но преди дни именно ГЕРБ получиха подкрепата на “Има такъв народ” и за оставката на Никола Минчев, и за оставката на кабинета “Петков”. Ето на това му се казва метаморфоза.

Това и още много гледайте в новия последен за сезона епизод на “Господари на Уеба”.

Слави Трифонов обръща политически палачинки

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Baby

    12 Юли 2022

    Браво!

Реакции