<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=123741" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Биляна Дудов...

След скандала: Наредиха среща на тепиха между Дудова и Юсеин

26 Март 2022
0 928

Българската федерация по борба нареди среща на тепиха между Биляна Дудова и Тайбе Юсеин. Срещата ще е с цел да се определи кой ще е представител в националния тим за Европейското първенство в Будапеща.

Турнирът започва в понеделник. А в неделя от 10:30 ч. в залата в Благоевград ще е прякото преборване на двете ни големи шампионки за позицията в категория до 62 кг.

Биляна Дудова: Взимам колкото чистачка. Ощетена съм, защото не съм от отбора на Касабов (видео)

Решението идва след извънредно заседание на Управителния съвет на борбата, като е взето с гласовете на 7 от членовете на управата – председателя на федерацията Христо Маринов, генералния секретар Валентин Райчев, Александър Томов, Иван Мирославов, Данаил Ганчев – пълномощник, Вангел Вангелов и Николай Гергов.

След скандала: Наредиха среща на тепиха между Дудова и Юсеин

Световната и европейска шампионка Дудова твърди, че е била нарочно пренебрегната за участие в категория до 62 кг на Европейското първенство. Вместо нея бе избрана Тайбе Юсеин. Дудова смята, че това e умишлено, тъй като тя победи Юсеин на турнира “Дан Колов”.

Биляна Дудова: Мачкат ме психически от години (видео)

От ръководството на този спорт изправят една срещу друга Дудова и Юсеин като отговор на назрелия скандал, разпален от изявления на Дудова в медиите.

След скандала: Наредиха среща на тепиха между Дудова и Юсеин. След скандала: Наредиха среща на тепиха между Дудова и Юсеин

Източник: DIR.bg
Снимки: БФ Борба, БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции