<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=142928" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мария Игнато...

Софи Маринова, Тита, Виктор Калев и Дони ще бъдат жури в “Звездите в нас”

01 Септември 2022
4 282

Софи Маринова, Тита, Виктор Калев и Добрин Векилов – Дони ще имат тежката задача да оценяват изпълненията на 30-те отбора в най-новия музикален формат в българския телевизионен ефир – “Звездите в нас“. На 11 септември по NOVA звездното жури ще види първите пет отбора. Те ще влязат в имитаторска битка един срещу друг. А само най-добрите от тях ще продължат в следващия етап на надпреварата.

Мария Игнатова и Ненчо Балабанов са водещите на „Звездите в нас“ (видео)

„Нямам търпение да започнем! В последните години винаги аз съм имитирала колеги и световни звезди на тази сцена, а сега ще трябва да ги оценявам. Искам да видя образите, да се запозная с тези таланти от цялата страна. Надявам се да се забавлявам много“, разказа Софи Маринова за новото предизвикателство.

Софи Маринова, Тита, Виктор Калев и Дони ще бъдат жури в &#8220;Звездите в нас&#8221;
Снимка: NOVA

За ролята на жури в „Звездите в нас“ Дони сподели: „От години съм музикален продуцент и жури в различни телевизионни предавания, но за това се вълнувам особено много. За мен форматът е супер интересен, защото на сцената ще излязат хора, които не са професионалисти, но ще дадат всичко от себе си, за да влязат в образа на любимата си звезда. Досега може да са я имитирали вкъщи, но сега ще го направят под светлините на прожекторите и пред цяла България. Обещавам да съм строго, но справедливо жури“.

Пред звездното жури ще се изправят 90 участници, които мечтаят да излязат на голямата сцена в образа на идола си.

В отбори по трима, те ще имитират своята любима звезда с една обща песен. Единствено гласовете на журито ще определят кои отбори ще продължат в голямата надпревара и кои ще отпаднат още след първото си излизане на сцената. В края на шоуто с голямата награда от 50 000 лева ще си тръгне само един претендент.   

“Звездите в нас” – новото музикално шоу, в което ще се впуснат цели 90 участници (видео)

Софи Маринова, Тита, Виктор Калев и Дони ще бъдат жури в &#8220;Звездите в нас&#8221;

Продуцент на „Звездите в нас“ е Магърдич Халваджиян (Global Films). Предаването е по лиценз на един от най-новите британски музикални формати – “Starstruck”. Първият сезон на шоуто стартира по ITV началото на тази година. След успеха му, предстои премиера на предаването и в още няколко държави по цял свят.

Софи Маринова, Тита, Виктор Калев и Дони ще бъдат жури в “Звездите в нас”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции