<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=120515" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мартин Форд п...

Стоичков за отказа да бъде треньор: Не може някой да ми казва, че трябва да загубя

28 Февруари 2022
0 1324

Стоичков за отказа да бъде треньор: Не може някой да ми казва, че трябва да загубя – това заяви легендарният футболист в интервю за испанския “Ас”, цитирано от Дневник.

“Не ми липсва треньорската скамейка. Преживях няколко странни неща, които докоснаха сърцето ми. Не можех да си позволя да опетня името си заради един мач. В крайна сметка винаги съм се борил за страната си и за “Барселона”, каза Стоичков в интервю за испанския “Ас”.

Той даде пример с работата си в Испания и в южноафриканския “Мамелъди съндаунс”.

Стоичков за отказа да бъде треньор: Не може някой да ми казва, че трябва да загубя

На рождения си ден Христо Стоичков призова хората да се ваксинират (видео)

“Да ми дойде някой, който не е от моя спорт, и да ми каже какво трябва да правя – това или онова, да спечеля мач или да загубя мач… Това при мен не минава. Не искам да говоря повече за това”, заяви Стоичков.

И добави: “Разкриха се неща от времето ми в “Селта”. Двама президенти говориха с мен по телефона. Дали печеля, дали губя. В Южна Африка стана същото. В националния отбор – също. А моето име не се петни”.

“Приемам, че на терена беше жестоко, че играех по такъв начин, но когато ми се докосне сърцето, не издържам”, допълни Стоичков.

Той заяви, че би приел да работи в офис, например като спортен директор, да работи с деца или нещо във ФИФА или УЕФА, но не и като треньор. И уточни, че му харесва настоящата му роля на коментатор, защото в телевизията разполага с кадри, които показват истината.

Стоичков за отказа да бъде треньор: Не може някой да ми казва, че трябва да загубя

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции