<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=102020" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фирма за тран...

Съобразителна студентка заключи крадец в “Мерцедеса” си (видео)

04 Октомври 2021
0 498

Съобразителна студентка заключи крадец в “Мерцедеса” си, пише LadBible.

Екскузивно видео ни показва как предполагаемия крадец бива заключен от собственичката с дистанционното до пристигането на полицаите.

Съобразителна студентка заключи крадец в &#8220;Мерцедеса&#8221; си (видео)

Младата жена погледнала през прозореца на жилището си около 21:00 часа и била шокирана от необясними и енрегични действия.. Съобразявайки бързо ситуацията, тя грабнала ключовете си и заключила вратите от разстояние. Така натрапникът останал залостен в колата, която се опивал най-нагло да задигне..

Съобразителна студентка заключи крадец в &#8220;Мерцедеса&#8221; си (видео)

Кадрите ни правят свидетели и на този момент, когато на местопрестъплението пристигат около четирима полицаи и заключват неудачния крадец на скъпата кола.

По думите ѝ тя работела, когато кучетатата ѝ се разлаяли и видяла крадеца да бърка в жабката в опит да запали колата, докато аварийните светлини премигват.

Бивши крадци разкриха за какви неща гледат, преди да набележат дома ви за обир

“Веднага позвъних на 999 и заключих с дистанционното вратите, докато той се опитваше да се измъкне около 100-тина пъти”, разказва студентката. За щастие полицаите пристигнали бързо и го заловили, преди да се сети да разбие стъклата отвътре.

Съобразителна студентка заключи крадец в “Мерцедеса” си.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции