<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=132983" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Украйна публ...

ТОП 5 популярни защитници на Путинизма в България (Коментарът на “Господарите”)

09 Юни 2022
0 22964

ТОП 5 популярни защитници на Путинизма в България събрахме в Коментарът на “Господарите” с репортера Виктория Симеонова и оператора Йохан Вирт.

През последните няколко месеца известни български социолози, политолози и анализатори си поставиха мисията, или пък им беше поставена, да ни убеждават от малки и големи телевизии, че в Украйна няма никаква война, а просто военна операция с цел денацификация. Всевъзможни конспиративни теории и откровени лъжи, по опорните точки на Кремъл, заплуваха в и без това мътните води на българския ефир. Ето защо решихме да направим ТОП 5 на най-ярките проводници на Путинова Русия у нас. Те обикалят телевизии, канали и намират всякакви начини да ни рекламират Съветския съюз като нещо хубаво!

Мартин Карбовски

На пета позиция в нашата класация застава един от стожерите на Путинските теории у нас безспорно е журналистът и без малко член на СЕМ Мартин Карбовски. Освен с публикациите на неговата страница във фейсбук, която се радва на половин милион последователи, Карбовски прокарва кремълските опорки и в телевизионно участие в предаването “Крум Савов Лайв” по телевизия “Седем-осми”:

Карбовки от край време плаче по отминалия комунизъм и явно му се прави журналистика в условията на Съветския съюз. Ако всичкото това про комунистическо говорене продължи, нищо чудно и да му се получи. Тогава може и да стане шеф на СЕМ!

Явор Дачков

На четвърта позиция се нарежда журналистът, телевизионен и радиоводещ и общественик Явор Дачков. Той е поредният горд путинофил, който използва всяка минута ефир, за да покаже вярността си към голямата мечка. Да чуем неговата гледна точка, представена в YouTube канала на проруския Поглед.инфо:

Украинците бягат от украинския режим!? Ето тази чутовна глупост чакахме да чуем! Или Явор Дачков предполага, че всичките му зрители са с лоботомия, или е решил да пише нискобюджетни фантастични новели. Нискобюджетни, но пък в рубли!

Андрей Райчев

Третото място е за един от най-канените от медиите социолози Андрей Райчев, който също не крие своите явни пропутински виждания. И ги прокарва във всеки удобен момент – дори когато темата на разговора няма нищо общо с Русия. Чуйте как той обясни ситуацията в Украйна в ефира на БТВ:

Едно е сигурно – социологията уж трябваше да изследва поведението на обществото, а в неговия случай изследва способността на горките колеги-журналисти да понасят кремълска пропаганда в ефир.

Петър Волгин

На крачка от върха подреждаме най-великия майстор на пропагандата, пряко от ефира на Българското нацонално радио – Петър Волгин. И ако предишните четири путинофили от време на време завоалираха опорките, то тук вече всичко е право куме в глазами. Чуйте:

Не е изненада, че освен обилня държавен ефир на радиото, от който Волгин облъчва с просъветска риторика на държавна заплата, той е и лично абониран като най-редовен гост на Поглед.инфо. 

ТОП 5 популярни защитници на Путинизма в България
Костадин Костадинов

И на първо място естествено е човекът, другарят, стълбът на руската душа в България и петолъчката на руското посолство в българския парламент – Костадин Костадинов, незнайно защо по-известен като Костя Копейкин! 

Генерал Решетников и другарката Митрофанова заедно не са успели да направят за завръщането на Съветския съюз толкова, колкото Костя и то от трибуната на парламента! Или пък може би са успели именно чрез него?

Скъпи приятели, че руските интереси към България не са спирали знаем отдавна. Винаги сме гледали с насмешка обръщането на палачинката от политици като Сидеров, журналисти като Дачков и ред обществени фигури. Те се мятат на амбразурата да защитават с носталгия рубинената петолъчка на партийния дом! Положението обаче вече не е смешно. Трябва да се потърси отговорност за всякаква риторика застрашаваща суверенитета и националната сигурност на демократична България. Особено когато лидер на партия в българския парламент публикува подобни приоритети:

ТОП 5 популярни защитници на Путинизма в България (Коментарът на &#8220;Господарите&#8221;)

Ние, разбира се, се радваме че сме част от Европейски съюз и НАТО, защото хич не ни се иска да споделяме съдбата на Крим или Украйна и не ни се живее в диктатура и комунизъм. Тепърва ще проследим как Стефан Янев и новата му формация “Български възход” ще нахлуят в класацията на най-верните на Россия български обществени фигури.

Извинения за снишаване от Стефан Янев (видео)

А на всички политици, анализатори, общественици, социолози и каквито и да било, които прокламират съветския модел срещу съответните суми в рубли, искаме да кажем само едно:  идите на х*й! Или поне в Русия!


ТОП 5 популярни защитници на Путинизма в България . Точка. Точка.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Хуйчо

    21 Юни 2022

    Ти с какво повече си от тях

Покажи всички Скрий

Реакции