<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=134514" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Петков: Това ...

Тошко Йорданов заръчал на Каримански: “Ако не ти дадат парите за МРРБ и енергетиката, сваляме правителството” (видео)

21 Юни 2022
6 5811

“Ако не ти дадат парите за МРРБ и енергетиката, сваляме правителството”. По думите на отцепилия се от “Има такъв народ” депутат Иво Атанасов, това е заръчал Тошко Йорданов от ИТН на председателя на бюджетната комисия Любомир Каримански.

Тази заръка е била отправен преди преговорите за актуализацията на бюджета на заседание в парламентарната група на ИТН. На него са присъствали Гроздан Караджов, Ива Митева, Любомир Каримански и Тошко Йорданов.

Радостин Василев и Иво Атанасов с емоционални речи в Народното събрание (видео)

Тошко Йорданов заръчал на Каримански: &#8220;Ако не ти дадат парите за МРРБ и енергетиката, сваляме правителството&#8221; (видео)
Булфото

Атанасов твърди, че тогава регионалният министър Гроздан Караджов е диктувал на Каримански какви суми иска за бюджета на МРРБ.

Премиерът Кирил Петков, спортният министър в оставка Радостин Василев и групата на ПП аплодираха Иво Атанасов.
Тошко Йорданов пък даде лично обяснение и обвини отцепилия се депутат в лъжа.

По-рано председателят на бюджетната комисия Любомир Каримански заговори за коалиционното споразумение и параграфите от него, които правителството не е изпълнило. 

Тошко Йорданов заръчал на Каримански: &#8220;Ако не ти дадат парите за МРРБ и енергетиката, сваляме правителството&#8221; (видео)
Булфото

Вицепремиeрът по ефективното управление Калина Константинова го контрира с изпълнените реформи, заложени в споразумението между ПП, ИТН, ДБ и БСП. Министърът на електронното управление Божидар Божанов подкрепи Константинова.

Тошко Йорданов заръчал на Каримански: “Ако не ти дадат парите за МРРБ и енергетиката, сваляме правителството”

Източник: OFFnews

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции