<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=170414" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ще се изправи...

Тръмп призова за масови протести в очакване на ареста си

18 Март 2023
14 224

Тръмп призова за масови протести в очакване на ареста си. Това заяви самият бивш президент с пост в своята социална мрежа Truth Social.

Той започва поста си с патетични слова за упадъка на Америка и как „радикалните леви анархисти откраднаха нашите президентските избори“. Според него „американските аптриоти биват арестувани и държани в плен като животни, докато левичари бродят по улиците, палят и убиват“.

„I’m back“: YouTube възстановява канала на Доналд Тръмп (видео)

Експрезидентът посочи, че ще бъде задържан във вторник, но не уточнява за какво очаква да бъде арестуван. Само твърди, че обвиненията се базират на “стари и напълно опровергани измислици”. И завършва поста си в мрежата с апела: “Протестирайте, нека да се върнем нацията!”

Тръмп призова за масови протести в очакване на ареста си

Доналд Тръмп е разследван за незаконни дарения за кампанията му, нерегламентирана намеса в изборите, както и за това, че е държал секретни документи в дома си, след като напуска Белия дом. А прокуратурата в Манхатън, която той визира в поста си, проучва твърденията, че Тръмп е платил на порнозвезда пари, за да си осигури мълчанието й за връзката им.

Разследват Тръмп за купуване на мълчанието на порнозвезда

Миналата седмица бившият президент беше приканен да даде показания пред съдебен състав в Манхатън.

Ако твърденията на Тръмп са верни, това ще го направи първият бивш американски президент с повдигнати обвинения за криминално престъпление. 

Тръмп призова за масови протести в очакване на ареста си

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • додо

    19 Март 2023

    на Байдъна му намериха цял гараж пълен със секретни документи, че и снимките излязоха... Що тъй не го съдят? :D Да не говорим за далаверите на сина му, които се оказаха истина на 100%, но медиите ги цензурираха поръчково за изборите, щото резултата щеше да е различен.

Реакции