<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=117531" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нови сигнали ...

Ученички се сбиха пред входа на училище заради момче (видео)

03 Февруари 2022
0 1302

Отново случай на агресия между деца. Две момичета се биха пред входа на училището в град Койнаре, Плевенско.

На видеоклипа се вижда как две момичета на видима възраст около 12 години се бият, а не малко деца гледат грозната сцена. Те споделят, че до сбиването се стигнало заради момче.

Боят се случва пред вратата на двора на училището, но според ръководството това е извън неговата територия и не става въпрос за училищен инцидент.

Тийнейджъри пребиха момиче в столичен мол и сами заснеха агресията (видео)

Случаят е от края на миналата седмица, но видеото започва да се разпространява в интернет едва сега.

Ученички се биха пред входа на училище заради момче

“С участващите работи психолог. Извинили са се един на друг”, каза директорът на СОУ „Христо Смирненски“ Даниела Цоньовска пред NOVA.

Оказа се, че поддържането на версията, че боят е станал извън училището, е важно утонение. Причината – при такъв случай Регионалното управление на образованието не се информирало. Инспекторатът научи от нас за сбиването.

“Ще проверим какви мерки е предприело училището, как е разгледало случая, дали е имало някакъв конфликт межди учениците, дали е ангажиран психолог и най-важното – работи ли се със семействата”, каза Албена Тотева, началник на РУО на МОН в Плевен.

Очаква се проверката на място да бъде през следващата седмица, когато учениците се връщат в клас.

Ученички се биха пред входа на училище заради момче

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции