<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=158536" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Днес връщат р...

Ученички се сбиха пред погледа на учител (видео)

11 Януари 2023
0 465

Ученички се сбиха пред погледа на учител, съобщава NOVA. Деветокласнички от Професионалната гимназия по икономика „Д-р Иван Богоров” във Варна се сбиха в клас в присъствието на преподавател. Техен връстник е заснел случилото се с телефона си. На кадрите се вижда как двете момичета започват да се карат, а след това едното от тях нанася серия от удари в областта на главата на своята съученичка. Тя от своя страна си е извадила медицинско свидетелство за лека телесна повреда.

Ученички се сбиха пред погледа на учител (видео)

Първокласник изпадна в кома след побой в училище (видео)

„Двете са искали да седнат на едно и също място и са се скарали. Информирали сме родителите. Те бяха извикани на следващия ден. Семействата им искаха да изясним ситуацията и децата да се извинят една на друга. До дни ще открием процедура по налагане на санкции на момичетата. До този момент те са били приятелки. Не сме имали проблеми с тях”, каза в ефира на „Здравей, България” зам.-директорът на учебното заведение Ирена Михова.

С момичетата ще работи училищен психолог.

Ученички се сбиха пред погледа на учител

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции