<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=136450" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Докога недос...

Виктор Николаев разпъна шефа на КАТ с въпроси (видео)

07 Юли 2022
1 12628

Виктор Николаев разпъна шефа на КАТ с въпроси в ефира на NOVA.

Комисар Тенчо Тенев от МВР меко казано се поизпоти от въпросите на водещия на „Здравей, България“. Виктор Николаев зададе всички въпроси, чиито отговори колективно чакахме. Темата? Ненавременната смърт на две млади жени, чийто живот е отнет от поредния богопомазан надрусан шофьор.

След тежката катастрофа причинена от наркозависимия рецидивист Георги Семарджиев, в която две млади жени загубиха живота си, не трябва да спираме да говорим за безнаказаността. Предотвратяването на подобни трагедии е проблем, но фактите говорят, че в конкретния случай шофьорът на автомобила е можело да бъде задържан многократно.

Вижте Виктор Николаев, за да чуете конкретните въпроси и обвинения, които цяла България иска да отправи към държавата след поредния трагичен и предотвратим инцидент.

Виктор Николаев разпъна шефа на КАТ с въпроси (видео)

Докога недосегаеми рецидивисти ще ни убиват на пътя? (РЕПОРТАЖ)

Виктор Николаев разпъна шефа на КАТ с въпроси

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Dd

    07 Юли 2022

    Благо Джизъса му прави реклама на този индивид,а сега снимките рязко са изчезнали. Попитайте го каква му е връзката с убиеца.

Реакции