<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=104704" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Изумителните...

Волен Сидеров напусна, а Луна бе изгонена при първия дебат преди изборите за президент (видео)

24 Октомври 2021
2 107754

Волен Сидеров напусна, а Луна бе изгонена при първия дебат преди изборите за президент в предаването “Тази неделя” по bTV.

В първи предизборен дебат за „Дондуков“ 2 позиции за бъдещето на България трябваше да сблъскат кандидат-президентите Волен Сидеров, Александър Томов, Николай Малинов и Луна Йорданова.

Волен Сидеров обаче отказа да се включи в дебата, защото според него се правела пиар кампания на Луна и преди да влязат в студиото е бил заснет клип с нея, който ѝ дава нечестна преднина и я представя като “доминиращ кандидат”. Лидерът на “Атака” заяви, че няма да участва в “такъв сценарий”.

Волен Сидеров напусна, а Луна бе изгонена при първия дебат преди изборите за президент

Водещата Мария Цънцарова обясни, че е било заснето видео с Луна и останалите кандидат-президенти във връзка с тегленето на жребия за реда, по който да се задават въпроси в дебата, но то не е било излъчено и нищо не е показано по телевизията преди дебата.

17-годишен младеж обвини Волен Сидеров в побой (видео)

Лидерът на „Атака“ обаче демонстративно напусна студиото. След това пък самата Луна заяви, че се чуди как в дебата участват хора, „които са довели държавата дотук“ и „трябва да са в затвора“. След това тя влезе в остър сблъсък с Александър Томов и Николай Малинов. Певицата прочете декларация за закон за лустрация и поиска двамата кнадидат-президенти да я подпишат.

Изумителните кандидати за президент на България (видео)

След като не успя да успокои обстановката, водещата Мария Цънцарова я помоли да напусне студиото. Николай Малинов и Александър Томов споделиха своите позиции относно въвеждането на зеления сертификат и новите мерки.

Волен Сидеров напусна, а Луна бе изгонена при първия дебат преди изборите за президент.

Източник и видео: bTV, “Тази неделя”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Georgi87

    24 Октомври 2021

    стари моцуни, постигат нови низини

Реакции