<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=136925" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж открадна ...

Волен Сидеров отново буйства, заплашва граждани в центъра на София (видео)

11 Юли 2022
0 4892

Волен Сидеров отново се замеси в скандал, този път в центъра на София. Само няколко дни, след като бе арестуван за нахлуване в полицейско управление, Сидеров е заснет да се саморазправя с граждани в района на бул. „Витоша“. Причината – единият карал тротинетка, а другият снимал.

Видеото е качено в социалните мрежи. От кадрите във Facebook е видно, че заедно със Сидеров са съпругата му Деница и малкият му син.

Задържаха Волен Сидеров, след като нахлу в Първо РПУ

Волен Сидеров отново буйства, заплашва граждани в центъра на София (видео)

В поредната гневна сцена с участието на политика се вижда как Сидеров заплашва граждани и дори се стига до физически сблъсък.

От видеото става ясно, че лидерът на „Атака“ се е ядосал на гражданин, който се е движел с тротинетка и е пречел на семейството му. Минувач е снимал случилото се, опитвайки се да разбере какво точно е станало. Волен Сидеров заплашва и снимащия, след което стига до физическа схватка и с каращия тротинетката. Всичко това се случва пред очите на семейството му и други граждани.

Източник: Facebook/Ръкоблудните студенти

Волен Сидеров отново буйства, заплашва граждани в центъра на София

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    12 Юли 2022

    С Волен мога да се съглася само, че масово хората не знаят къде да карат тротинетките. Тротинетките и колелата не се карат по тротоара! Карат се на улицата до тротоара !

Реакции