<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=141761" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ВАС разреши р...

Запознайте се с ливанеца, който си прави брада от… пчели (видео)

20 Август 2022
0 219

Запознайте се с ливанеца, който си прави брада от… пчели. Той се казва Джони Абу-Рджеили и е тотална интернет сензанция в ТикТок.

Във видеоклиповете си мъжът изглежда напълно спокоен, докато стотици пчели пълзят по лицето и тялото му.

Котка се опитва да убие собственика си с матрак (видео)

Запознайте се с ливанеца, който си прави брада от... пчели (видео)

В своите видеоклипове ливанецът разказва на света за важността на запазването на популацията на медоносните пчели. Джони припомня, че тези малки същества са отговорни за производството на около 70 процента от ядливите растения. Той определено успява да привлече вниманието на огромна аудитория в Интернет. И като че ли никога не изглежда, че е ужилен.

Организацията

“Нашият професионален екип от пчелари и агрономически инженери внася научно ноу-хау и страст към околната среда в работата, обединявайки хората и пчелите.”

Това пък четем като текст от пчеларската организация, която представлява ексцентричният пчелар. Ето какво заявяват още те:

“Нашата мисия е да разширим популацията на медоносните пчели извън Ливан, което означава по-здравословен и по-безопасен свят за живеене. Ние работим срещу пестициди, фунгициди, токсични отпадъци и изменението на климата.”

“Пчелите също страдат от използването на традиционни и стари пчеларски методи. Работейки със селскостопански инженери, ветеринари, лекари и изследователски лаборатории, ние започваме работата си тук по време на прибиране на реколтата. Целта е да спасим пчелите, да пречистим техния мед. Да обучим гледачи и да направим планетата по-добра, по-безопасна и по-чиста.“

Друг пример

Интересен пример имаме и от САЩ. Преди време ви показахме как жена с голи ръце спасява колонии диви пчели.

Ерика Томпсън е пчелар от щата Тексас. Освен пчелите, които отглежда, Ерика решава да започне да помага на диви пчели, които са създали кошерите си на най-невероятни места.

Гледайте: Жена спасява колонии от диви пчели с голи ръце (видео)

Запознайте се с ливанеца, който си прави брада от… пчели (видео)

Източник: “Дейли мейл”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции