<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=144891" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бляскаво нач...

Журито на “Звездите в нас” вече използва първото изключение да допусне трети отбор (видео и снимки)

19 Септември 2022
1 792

Журито на “Звездите в нас” вече използва първото изключение да допусне трети отбор.

Това стана във второто предаване на най-новото музикално шоу в ефира, предава NOVA. По регламент за целия сезон ТИТА, Дони, Софи Маринова и Виктор Калев имат право на две изключения, с които да допуснат не два, а три тима. Отборите, които грабнаха сърцето на журито, са „Елтън Джон“, „Джеси Джей“ и „Тони Стораро“, а зрителите ще могат да ги видят и в следващия етап на формата.

Журито на &#8220;Звездите в нас&#8221; вече използва първото изключение да допусне трети отбор (видео и снимки)
Снимка: Красена Ангелова

Мария Илиева, Елтън Джон, Джеси Джей, Мария Калас и Тони Стораро бяха петте звезди, които претендентите в „Звездите в нас“ имитираха.

„Тази вечер напред ще продължат три отбора, защото всички бяхте страхотни, а изборът ни отново е много сложен. Влюбихме се във всеки отбор. Това решение е много трудно. Водим се от това дали сте отбор, дали има добра имитация, дали има химия по между ви“, каза Виктор Калев преди финалното решение.

Бляскаво начало на “Звездите в нас” (видео)

Трите отбора очароваха журито както с певческия и имитаторския си талант, така и със синхрона, който са успели да постигнат за кратко време.

„Бях сигурен, че Рафи Жамакурцян е наистина Елтън Джон! Аз съм смаян! Това беше все едно Елтън Джон пее с двете си други аз“, сподели развълнуван Дони след изпълнението на отбор „Елтън Джон“ в състав Рафи Жамакурцян, Ивайло Донев и Йосиф Ченков.

Журито на &#8220;Звездите в нас&#8221; вече използва първото изключение да допусне трети отбор (видео и снимки)
Снимка: Красена Ангелова

Катрин, Виктория и Тереза от отбор „Джеси Джей“ се превърнаха във фаворитки на ТИТА, която каза: „Джеси Джей е една от любимите ми изпълнителки. Все едно бях на неин концерт. Всяка от вас пресъздаде движенията й, всички от тях. Много ме забавлявахте!“

Членовете на журито не скриха възхитата си и от имитацията на Вениамин, Атанас и Агатангелос в отбор „Тони Стораро“.

Журито на &#8220;Звездите в нас&#8221; вече използва първото изключение да допусне трети отбор (видео и снимки)
Снимка: Красена Ангелова

Пръв на сцената се качи отбор „Мария Илиева“, който започна вечерта невероятно. Ивон, Анна-Мария и Гергана изправиха журито и публиката на крака с изпълнение на „Играя стилно“. Другите три дами, които изумиха с таланта си в образа на оперната икона Мария Калас, бяха Елизабет, Десислава и Венера.

Кои ще бъдат следващите пет звезди, които претендентите ще имитират на сцената? Ще реши ли журито да използва правото си да допусне три отбора до следващия кръг и в третото предаване? Кой ще отпадне и кой ще продължи напред? Разберете следващата неделя от 20:00 ч. по NOVA!

Журито на “Звездите в нас” вече използва първото изключение да допусне трети отбор

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции