<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=110928" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Херо Мустафа ...

Пътничка в самолет се опитала да кърми домашната си котка, порода Сфинкс

06 Декември 2021
0 8655

Пътничката в самолет на Delta Airlines започнала да кърми котката си по време на полет и отказала да престане, след като била забелязана от персонала, пише Newsweek.

Вестта за тази, меко казано, ексцентричност идва като снимка, публикувана в социалните мрежи. Текстът твърди, че нестандартното майчинско чувство се събудило в полет 1360 от Сиракюз, Ню Йорк до Атланта.

Извадиха зазидан гол мъж зад стената на театър в Ню Йорк (снимки)

Предполага се, че изображението с шокиращия текст е скрийншот на съобщение от комуникационната система на полетите (ACARS), която пилотите на самолетите ползват, за да разменят кратки инфо съобщения с наземния команден център.

Пътничка в самолет се опитала да кърми домашната си котка, порода Сфинкс

В текста четем, че пътник на място 13А “кърми котка и отказва да я предаде в багажното” и е в отговор на мoлба на стюард на борда. В съобщението се иска ситуацията да бъде разгледана от екипа на авиокомпанията “Red Coat” при кацане.

От Delta Airlines описват членовете на екипа си като „елитни експерти по обслужване на клиенти на летището“, които са „специално обучени да се справят с проблеми с клиентите на място“.

В TikTok пост от 2 ноември стюардесата Айнсли Елизабет твърди, че охраната на летището посрещнала полета след сигнал, че жена е кърмила котката си на борда.

Пътничка в самолет се опитала да кърми домашната си котка, порода Сфинкс

„Тази жена имаше една от онези безкосмени котки, повита в одеяло, така че изглеждаше като бебе“, разказва Ейнсли Елизабет в последващо видео от 13 ноември и допълва:

„Ризата ѝ беше вдигната и тя се опитваше да поднесе котката към гърдите си, за да започне да суче, но котката се съпротивляваше, сякаш се бори за живота си.”

Източник: Newsweek

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции