<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=106967" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Новият кмет н...

Извадиха зазидан гол мъж зад стената на театър в Ню Йорк (снимки)

09 Ноември 2021
0 9418

Извадиха зазидан гол мъж зад стената на театър в Ню Йорк, съобщава The Independent.

Театрите са известни като свърталища на духове, легенди, странни звуци и мистериозни присъствия. Когато работниците в един от театрите на регион Ню Йорк чули необясними звуци, оказало се, че зад стените е бил скрит жив гол мъж.

Извадиха зазидан гол мъж зад стената на театър в Ню Йорк

Инцидентът е станал миналия петък. Служителите на Лендмарк тиътър в град Сиракюз, Ню Йорк, чули странните вопли, оказали се в крайна сметка викове за помощ. От пожарната служба на града разбили с чукове зида и с помощта на камера установили точното му местоположение в така открилата се шахта.

“Пожарникарите успяха да освободят човека, след внимателно изрязване на няколко слоя гипскартон и теракотени плочки”, се казва в съобщението на пожарната служба.

Според директора на театъра Майк Инталиета мъжът, чието име не се споменава, се е скитал из сградата няколко дни по-рано, а след това е изчезнал.

Извадиха зазидан гол мъж зад стената на театър в Ню Йорк

“Не мога да си обясня дали е търсил място, където да се стопли или е искал да си вземе душ”, коментира за Syracuse.com Инлиета.

Гол мъж си взема студен душ в автомивка на самообслужване (видео и снимка)

Според заместник-началника на пожарната служба, мъжът се е крил в продължение на два дни, преди да пропадне зад стената на мъжката тоалетна и да се окаже в капан.

Извадиха зазидан гол мъж зад стената на театър в Ню Йорк

Източник: The Independent, Syracuse.com

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции