<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=106798" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето каква бас...

Aндре Токев се извини публично за шофирането в нетрезво състояние

08 Ноември 2021
0 5536

Aндре Токев се извини публично за шофирането в нетрезво състояние, четем в поста му във Facebook.

Шеф готвачът излезе с позиция относно случая, в който беше заловен да шофира пиян само по джанти. Кадри, заснети минути преди да бъде задържан можете да си припомните във видеото горе.

Андре Токев остава в ареста за 72 часа

„Съжалявам за случилото се! В живота ни на всеки от нас понякога се случват неприятни ситуации. Иска ми се да не се беше случвало, иска ми се да можех да върна времето назад .
Извинявам се на своите близки за това, което им причиних и благодаря за тяхната огромна подкрепа. Извинявам се на хората, които не познавам лично, но вярват в мен. Всеки човек поне веднъж в живота си е бил поставен пред предизвикателството да са се срамува от постъпките си. А ние, публичните личности,  носим отговорност и в това какъв пример даваме. Причините за случилото са много, но това няма да промени събитията. В днешно време всички ние сме изложени на стрес, напрежение и рискуваме да загубим своя баланс. Динамиката, в която живеем и отговорностите, които носим със себе си ни въвличат в жестока мелачка”, написа Токев. 

Появи се видео с Андре Токев, който кара пиян по джанти

Шеф готвачът заяви, че е благодарен, че е жив и здрав е не е навредил на други хора.

Aндре Токев се извини публично за шофирането в нетрезво състояние

Източник: Facebook

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции