<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=141583" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Netflix е разсле...

Анджелина Джоли съди ФБР за прекратено разследване срещу Брад Пит

18 Август 2022
0 369

Актрисата Анджелина Джоли съди Федералното бюро за разследвания (ФБР) на САЩ с искане да продължи разследването срещу бившия ѝ съпруг Брад Пит, съобщи сайтът TMZ, цитиран от “Сега”.

Анджелина Джоли след визитата в Украйна: Деца играят с шрапнели от смъртоносни бомби

Инцидентът, който е обект на съдебния спор, датира от 2016 г. От ФБР се заели с конфликт между двамата, разразил се на борда на частен самолет. Актрисата твърди, че Пит, който бил в алкохолно опиянение, я обиждал, а също така вдигнал ръка срещу най-големия им син Мадокс, който е осиновен.

Тогава от Федералното бюро не можаха да открият достатъчно доказателства, за да повдигнат обвинение на холивудската звезда. През април същата година Анджелина анонимно подаде иск. В него тя настоява ФБР да продължи разследването по делото за жестокото отношение на Брад Пит към нея и децата. А също така и да даде гласност на случая.

Според друго издание журналисти са се запознали с подробности по делото. И дори са видели дрехата, която се съхранява като доказателство, че Пит е посегнал на Джоли и я е залял с бира по време на въпросния полет. В документите се твърдяло, че Брад сграбчил Анджелина за раменете и я разтърсил яростно, крещейки: „Ти прецакваш това семейство“. 

Брад Пит съди Анджелина Джоли – продала дял от винарната им на руски олигарх

„Получихме документи от разследването, които ясно посочват, че агенти на ФБР са се срещнали с представители на прокуратурата на САЩ и заявяват: „Всички страни се съгласиха, че наказателни обвинения в този случай няма да бъдат повдигани…“. Нашите източници, близки до Брад, казват, че той е бил освободен, защото не е имало никакви доказателства в подкрепа на твърденията, изречени от Анджелина“, пише още изданието.

Прокуратурата в Лос Анджелис не е коментирала казуса.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции