<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=133900" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Четири парти...

Аплодираха Никола Минчев в началото на заседанието на НС (видео)

16 Юни 2022
0 622

Депутати и министри от кабинета “Петков” аплодираха председателя на парламента Никола Минчев. Припомняме, че на днешното заседание ще бъде гласувано искането за отстраняването му от поста, което дойде от “Има такъв народ”.

Докато Тошко Йорданов представяше мотивите за отстраняването на Минчев, той беше прекъснат от депутатите от управляващата коалиция, които аплодираха на крака председателя на народното събрание.

ИТН в комбина с ГЕРБ и ДПС избира Ива Митева за шеф на парламента

Аплодираха Никола Минчев в началото на заседанието на НС (видео)
Булфото

Тази проява Йорданов определи като “конгрес на БКП”. След него на трибуната говори Андрей Гюров в подкрепа на Минчев. “Днес мафията ще си преброи гласовете в залата. Все още има време да застанете от правилната страна на историята”, каза той.

Четири партии се подписаха под искането за оставката на председателя на НС

И допълни: “Това е една показна атака срещу председателя на парламента, човек на един от най-високите постове в държавата. Най-младият председател е брилянтен юрист, който води тази институция с чест, а не с процедури и хватки”.

Аплодираха Никола Минчев в началото на заседанието на НС (видео)

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции