<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=150271" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Рут Колева: Н...

Борис Бонев призова ПП и ДБ за обединение на местните избори в София (видео)

09 Ноември 2022
0 286

Борис Бонев призова ПП и ДБ за обединение на местните избори в София.

„Демократична България”, „Продължаваме промяната” и „Спаси София” трябва да намерим общ път за явяване на местните избори. Каква ще е формулата и кои ще са хората – това е въпрос на разговори. Но смятам, че начело на София трябва да бъде човек, който е посветен, познава и е работил за града”, каза той в интервю за NOVA.

Той обаче отклони въпросите дали партията му би подкрепила кандидати на ДБ и ПП, а посочи, че те трябва да седнат на масата за преговори.

Борис Бонев призова ПП и ДБ за обединение на местните избори в София (видео)
Три приоритета пред партията на изборите

“Спаси София” става политическа партия

Ден, след като водената от него гражданската организация обяви, че става партия, Бонев изтъкна три приоритета в предстоящата предизборна кампания. Като първи приоритет той посочи управлението на средствата в бюджета на столицата.

“Да няма случки, като например, едната лампа от едната страна на улицата да струва пет пъти повече, отколкто тази от другата”.

Като втори приоритет той посочи инвестициите в по-благоприятна и осъвременена градска среда, особено в каварталите, където по думите му “живеят хората”.

Третият приоритет пред Бонев е София да се превърне в по-зелен град, а природните ресурси, като близостта с Витоша и минералните извори да се ползват максимално от гражданите и бизнеса.

Фандъкова и Борис Бонев щяха да са на балотаж, ако брояхме само гласовете на най-младите

Организация и лидер с опит

Бонев изтъкна, че “Спаси София” има вече богата 10-годишна изтория. Според него, дори като опозиция организацията е успявала неведнъж да влияе и да следи как се изпълняват решенията на СОС.

Борис Бонев: Емисари от ГЕРБ и ВМРО подкокоросаха столичния транспорт за протеста

“През годините натрупахме достатъчно административен опит. Аз лично – в качеството ми на общински съветник, натрупах и политически опит. Имаме страхотен екип от експерти”, подчерта Бонев. 

Борис Бонев призова ПП и ДБ за обединение на местните избори в София (видео)

Борис Бонев ще представлява “Спаси София” и още две партии като кандидат-кмет

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции