<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=130536" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Беларус потв...

Бойко Борисов осмива Асен Василев (видео)

26 Май 2022
0 7908

Бойко Борисов осмива Асен Василев в това видео от среща на ГЕРБ.

Гледаме Панорама по БНТ – гостуват вицепремиерът Асен Василев и бившият министър на енергетиката Делян Добрев. Делян Добрев, известен със скандала „Апартаментгейт“ – родата му купуваше апартаменти на 4-5 пъти по-ниска цена от пазарната – захапа с кремълска опорка.

Не знаем в коя паралелна вселена живее господин Добрев, но ще му обясним хронологията на нашата реалност с графика:
Бойко Борисов осмива Асен Василев (видео)

България купува газ от Русия, защото за 12 години ГЕРБ не диверсифицира доставките, а утвърди „Газпром“ като тотален монополист.

В края на февруари Русия напада Украйна и подлага украинския народ на изтребление, изнасилвания и мъчения. С нечовешка жестокост извръшва всяко престъпление срещу човечеството, за което можете да се сетите.

В началото на март демократичната цивилизация, към която принадлежи и България, налага икономически санкции на варварска Русия.

В началото на април агресорът Русия започва да изнудва България да плаща в рубли газа, който по договор трябва да се плаща в евро.

С средата на април министерски съвет взима решение, че България няма да плаща в рубли, защото е незаконно и несъответстващо на европейската ни принадлежност.

На 27-ми април рекетьорът Русия спира газа за България.

Реакцията на Борисов

Бившият премиер Бойко Борисов се възмути от реакцията на финансовия министър Асен Василев на изказването на Делян Добрев. Само децата казвали “глупости на търкалета”. Но на Борисов му ставало “едно гордо”, като вижда какви министри е имало по време на неговото управление.

Гледайте това и още много в новия епизод на “Господари на Уеба”, който е вече тук!

Бойко Борисов осмива Асен Василев

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Zеленски

    04 Юли 2022

    много сте смешни, войната вУкрайна е от 2014та година, обаче за агресора Америка нищо не казахте и това че са инвестирали 5 милиарда само за 2014та в Украйна .... и как така не се говори за документални филми от Франция като Маски на Революцията и т.н.

Покажи всички Скрий

Реакции