<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=103717" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Волен Сидеро...

Боби Михайлов се превръща във вечния президент на БФС (видео)

19 Октомври 2021
0 3756

Боби Михайлов се превръща във вечния президент на БФС. А ние не пропуснахме да обобщим най-забавните му моменти в това видео.

Чуйте първите думи на Боби Михайлов и Бербатов след обявяването на резултатите на конгреса (видео)

Той спечели изборите на Конгреса на БФС с 241 гласа срещу 230 за Бербатов. Христо Портоанов имаше 8 гласа, а една бюлетина бе невалидна. 

Боби Михайлов се превръща във вечния президент на БФС (видео)
Снимка: БулФото

Към 16:33 неофициалната информацията от пресцентъра в НДК е за малка  преднина на Борислав Михайлов пред Димитър Бербатов и вероятност за балотаж. Според последната информация е твърдо вероятно Борислав Михайлов да запази поста си президент на БФС само с 1 глас разлика, с който ще мине квотата от 50%+1 глас, но все още информациите са неофициални.

Самооценка за чудо и приказ

Ден преди конгреса Боби Михайлов беше гост в предаването “120 минути” по bTV. В студиото той се похвали, че поставя отлични оценки на своето представяне като президент на Футболния съюз. Той не вижда проблеми с прозрачността и корупцията в българския футбол. Против е и опитите за промяна – те били от типа “стани да седна”.

Боби Михайлов си постави отлична оценка за работата в БФС (видео)

Не можем да скрием колко ни напомнят тези изказвания на бившия премиер Бойко Борисов.

Най-интересното от Уеба гледайте в новия епизод на “Господари на Уеба”, който вече е онлайн!

Боби Михайлов се превръща във вечния президент на БФС

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции