<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=165272" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Първи задърж...

Дете е сред 18-те загинали в камион край София (видео)

17 Февруари 2023
0 2343

Дете е сред 18-те загинали в камион край София. То е на видима възраст 6-7 години.

Общо 34 души са хоспитализирани в лечебни заведения след инцидента край софийското село Локорско. Сред пострадалите са и пет деца.

Хоспитализираните в „Пирогов“ пациенти са в тежко състояние, но не животозастрашаващо. Това съобщи министърът на здравеопазването д-р Асен Меджидиев на брифинг пред „Пирогов“, след като на място се запозна със здравословното състояние на пострадалите при инцидента. По-късно здравният министър беше и във ВМА, където също са настанени пациенти.

Първи задържани за случая с починалите мигранти

„Всичко, което е необходимо, като оказване на спешна помощ, реанимационна дейност и изследвания, се прави от колегите тук“, каза още той.

Мигранти се задушиха в камион край София (видео)

Министър Меджидиев посочи, че веднага след сигнала за инцидента от Центъра за спешна медицинска помощ – София са изпратени 6 екипа.

Дете е сред 18-те загинали в камион край София (видео)
Снимка: БулФото

„Към момента се справяме със ситуацията. Колегите реагират изключително бързо и професионално. Лечебните заведения веднага са осигурили допълнителни екипи. Ще окажем на пострадалите най-добрата възможна медицинска помощ“, категоричен бе д-р Меджидиев.

Дете е сред 18-те загинали в камион край София

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции