<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=118572" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кирил Петков:...

ДПС защити Пеевски: Сезират прокуратурата заради данъчна ревизия, поискана от Асен Василев

11 Февруари 2022
0 420

ДПС ще сезира прокуратурата за неправомерна данъчна ревизия на депутата Делян Пеевски, поискана от вицепремиера Асен Василев, предава bTV. По думите на лидера на партията Мустафа Карадайъ, това е опит за разправа с политически опонент.

„Предупредихме преди два дни за репресии от страна на вицепремиера Асен Василев. От медиите вече разбираме, че някой на някого нещо бил казал, нещо около селската чешма, прокситата на Прокипиев го тиражират. Това се свежда до знанието на Асен Василев, който отговаря на въпроси и предприема неправомерни действия“, каза Карадайъ. Според него медийният издател и бизнесмен Иво Прокопиев стои зад проверката и „владее съдебната система“.

Асен Василев и Мустафа Карадайъ се скараха в парламента заради Пеевски (видео)

Прокуратурата започва проверка по сигнала на ДПС за "златните паспорти"

„Олигархът и медиен монополист е от добро комунистичеко семейство, което дълги години е посрещало Тодор Живков и му е търкало ушите в ловно стопанство “Воден”.

Няма да се уплашим от енергийния и медийния монополист с ярко комунистическо потекло Иво Прокопиев. В различни държави олигархията постъпва така спрямо тези, които говорят истината”, допълни Хамид Хамид.

На този фон Прокопиев обяви, че завежда серия дела за клевета срещу народните представители от ДПС Мустафа Карадaйъ, Йордан Цонев, Хамид Хамид и Станислав Анастасов.

ДПС защити Пеевски: Сезират прокуратурата заради данъчна ревизия поискана от Василев

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции