<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=120380" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Светкавично ...

Ексклузивно: Скрита камера разкрива как БФС пречи на клубове да участват в конгреса (РЕПОРТАЖ)

25 Февруари 2022
0 34047

Ексклузивно: Скрита камера разкрива как БФС пречи на клубове да участват в конгреса! Повече гледайте в репортажа на Виктория Симеонова и Йохан Вирт.

Сигналът

Получихме информация, че много клубове не успяват да проверят дали са заплатили членския си внос в Българския футболен съюз. При опит да заплатят повторно, в областните съвети на обединението, те са препращани към зоналните и обратно. Това показват и кадрите от скрита камера, с които разполагаме!

Ексклузивно: Скрита камера разкрива как БФС пречи на клубове да участват в конгреса (РЕПОРТАЖ)

На тях се вижда как представител на клуб в хасковска област се опитва да заплати членския си внос, след като не е успял в Пловдив. Представителите на БФС на място обаче категорично отказват да приемат парите. Нещо повече – опитват се да го препратят обратно в Пловдив. В подобна ситуация се оказват много клубове.

На 1 март предстои среща на Изпълкома на БФС. По време на нея е предвидено да се изключват клубове. Вероятно именно тези, които нямат доказателства за платен членски внос, ще бъдат сред изключените.

Коментар от щаба на Димитър Бербатов

Потърсихме коментара на Петър Величков от щаба на Димитър Бербатов. Той е член на Изпълкома на БФС и е възмутен от случващото се. Величков обясни, че много клубове търсят съдействие от екипа на Бербатов, за да могат да участват в предстоящия конгрес за избор на ново ръководство. По думите му в момента се цели умишлено намаляване в броя на гласуващите, за да може настоящото ръководство да остане.

Величков обясни и защо клубовете на практика не знаят дали са платили членския си внос. Той е включен в таксите, които всеки клуб заплаща в началото на сезона. Уви, на клубовете се издава документ за платени такси без да се посочват конкретните “пера”. Така липсва информация конкретно за членския внос.

Опит за среща с Боби Михайлов

Отидохме до БФС, за да потърсим позицията и на г-н Михайлов. Уви, на място не открихме никого. Изглежда петък не е работен ден за служителите на Футболния съюз дори дни преди среща на Изпълкома.

Скоро отново ще потърсим представители на БФС, а дотогава очакваме сигналите ви за всякакви злоупотреби, измами и корупция на gospodari.com и на телефон *333..

Ексклузивно: Скрита камера разкрива как БФС пречи на клубове да участват в конгреса

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции