<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=147191" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето коя държа...

Ето коя е най-добрата песен за караоке (видео)

11 Октомври 2022
0 399

Ето коя е най-добрата песен за караоке. Оказва се, че автор на парчето е Шаная Туейн. Тя е коронясана за кралицата на караокето с една от 1998 г. Това е песента “Man! I Feel like a Woman!”

Канадската певица застана на върха в класацията на “Билборд” за най-великите караоке песни на всички времена. Все още няма официален коментар от Шаная. Но се предполага, че тя е доволна.

Софи Маринова забрави репертоара си на богата ромска сватба (видео)

Пред ladbible собственик на караоке бар в Лос Анджелис коментира, че тази песен е “най-доброто забавление”. Понякога обаче изпълнението става доста комично и едва ли не като подигравка към парчето и авторката. Само че не бива да се приема по този начин.

В крайна сметка най-важното е хората да се забавляват. И явно го правят добре в караоке баровете на тази песен. Те я пеят с пълно гърло, танцуват и се веселят.

Към главното видео на този материал можете да гледате отново една известна песен на Шаная Туейн. И да пробвате да я изпеете като караоке.

Ето коя е най-добрата песен за караоке

Ето коя е най-добрата песен за караок

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции