<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=115601" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кирил Петков ...

ГЕРБ демонстративно напуснаха залата по време на речта на Радев (видео)

19 Януари 2022
0 3169

Депутатите от парламентарната група на ГЕРБ демонстративно напуснаха залата на Народното събрание по време на речта на Румен Радев.

Радев се закле за втори път: Оставам отворен за диалог и за тежки, непопулярни решения (видео)

ГЕРБ демонстративно напуснаха парламента по време на речта на Радев

Това се случи на тържествената церемония, на която президентът Радев и вицепрезидентът Йотова положиха клетва пред НС за втория си мандат.

“В деня, в който пристъпяме към втория мандат, първите ми думи са на признателност към вас, скъпи съотечественици”, започна речта си държавният глава и припомни протестите от лятото на 2020 година.

“Българите въстанаха срещу едноличната власт, схемаджийството и кривото огледало на медиите. Срещу бедността, безпътицата и безправието, които прокудиха стотици хиляди български граждани зад граница”, каза държавният глава.

Той нарече предизвикателство на следващите години “отчуждението на гражданите от политическата класа, недоверието в институциите, покварените медии, партизирната администрация”.

“Оставам отворен за диалог и споделям отговорността за тежки и непопулярни, но необходими непопулярни решения. Оставам обаче критичен, когато намирам решенията на законодателната и изпълнителната власт за неправилни.


ГЕРБ демонстративно напуснаха парламента по време на речта на Радев

Видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции