<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=92819" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ваксините на ...

Божинов и фиктивни ваксини в новия епизод на “Господари на Уеба” (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

29 Юни 2021
0 18888

Политически изцепки; лекар, който продава сертификати за ваксинация без да поставя ваксини; хитови спортни анализи от Валери Божинов; изцерение от зли духове в ромската махала и още много. Всичко това можете да гледате в новия епизод на “Господари на Уеба” с водещи Мария Игнатова и Румен Угрински.

Валери Божинов с нови спортни анализи

Валери Божинов отново изпъква с изцепки, които едва ли и сам разбира. Въпреки това, трябва да му признаем, че успя да види, че Италия ще спечели мач от Европейското след автогол на Турция.

Алена стана политически анализатор

Астроложката Алена се оказа особено подходящ събеседник за обсъждане на политическата обстановка в страната. Ето защо именно тя прави прогнози за изборите, и то какви.

Тома Биков в ролята на репортер на "Господари на ефира"
Тома Биков – разследващ гражданин

Биков се обяви за репортер на “Господари на ефира”

Кандидат-депутатът от ГЕРБ Тома Биков се представи като наш репортер по време на живо включване от място, на което твърди, че е констатирал нередности. Странно защо този момент от видеото му не беше излъчен по телевизиите, но ние няма как да го отминем безучастно.

Лекар продава сертификати за ваксинация без да поставя ваксини

Получихме сигнал, че д-р Росен Бенчев от ДКЦ “Света София” в столичния квартал “Люлин” издава сертификати за ваксинация без да поставя ваксини. Изпратихме наше подставено лице, което успя да се сдобие с документ, заплащайки 110 лева. Точно когато репортерът ни Виктория Симеонова очакваше да се срещне с д-р Бенчев, той мистериозно изчезна. Така се оказа, че имаме напълно реален документ за ваксинация, платили сме 110 лева, но не успяхме да разберем защо лекарят си позволява тази практика. Колко ли хора са получили сертификати по този начин, остава загадка.

Ром получава изцеление от демони

Видео, на което виждаме как ром получава изцеление от демони чрез екзорсизъм също намери място в новия епизод на “Господари на Уеба”. То накара и водещата ни Мария Игнатова да се опита да се изцери по показания начин.

Гледайте най-новия епизод на “Господари на Уеба”, лайквайте, шервайте и ни сигнализирайте за всякакви злоупотреби, измами и корупция само на gospodari.com и на телефон *3333.
Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции