<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=132950" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Стивън Кинг р...

Хоакин Финикс отново влиза в ролята на епичен злодей в “Жокера 2”

09 Юни 2022
0 485

Тод Филипс потвърди с пост в Instagram, че работи по продължението на “Жокера”. След главоломния успех през 2019 г., Хоакин Финикс отново ще се превъплъти в епичния злодей.

Филипс сподели корицата на сценария заедно със снимка на актьора и работното заглавие на новия проект – “Joker: Folie à Deux” (“Жокера: Лудост за двама”).

Хоакин Финикс отново влиза в ролята на епичен злодей в &#8220;Жокера 2&#8221;
снимка: Instagram

“Folie à deux” е френски термин, който означава “лудост за двама”. Именно това заглавие навежда мнозина на мисълта, че в новия филм Жокера ще намери любовта. Или пък двете му възприятия за света ще се преплетат още повече? Отговорите на тези въпроси остават неясни.

Според LADbible вероятно в продължението ще видим друг добре познат герой на DC, а именно Харли Куин.

Въпреки това е малко вероятно Марго Роби, която играе лудата спътничка на Жокера в “Отряд самоубийци”, да си партнира с Финикс.

През 2019 г. Хоакин Финикс взе “Оскар” за брилянтното си превъплъщение във враг номер 1 на Батман. Филмът получи общо 12 номинации. Така бързо се превърна в най-касовия с рейтинг R (забранен за лица под 17 години, които не са придружени от възрастен) в историята, като събра над 1 милиард долара в световен мащаб.

Вижте цялата въздействаща реч на победителя Хоакин Финикс от “Оскарите” (видео)

Впечатляващ е фактът, че за направата му са отделени 62,5 млн. долара, което е доста малка сума в сравнение с припечеленото.

Все още не е ясно кога ще бъде премиерата на “Жокера: Лудост за двама”. Очаква се продължението да прикове милиони зрители пред големия екран.

Хоакин Финикс отново влиза в ролята на епичен злодей в “Жокера 2”

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции