<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=151437" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Повече прозр...

Клиенти на Сол Бей платиха рекордна сметка от близо 161 500 евро

18 Ноември 2022
0 7717

Клиенти на Сол Бей платиха рекордна сметка от близо 161 500 евро. За сензацията се похвали самият ресторантьор, публикувайки снимка в Instagram. Срещу сумата клиентите на ресторанта му в Абу Даби, Обединените арабски емирства, са получили запазената му марка – пържола в златна обвивка. Най-отдолу под изброените вкусотии е изписана сумата от 615 065 дирхама (или равностойността на над 161 000 евро).

Сол Бей разгневи мрежата с колосална “такса сервиз” за сметка от £37 000 (снимка)

Загледаме ли се внимателно в сметката обаче, ще разберем, че не златните пържоли и баклави са това, което изстрелва сумата в небето. А две бутилки марково вино – всяка от които – равняваща се на шестцифрена сума. Всичко останало, съдържащо се там, е обикновена храна, способна да нахрани 12 души.

Клиенти на Сол Бей платиха рекордна сметка от близо 161 500 евро
Хвалбата му подбуди негативни коментари под поста

Независимо от космическата сума, постът на Нусрет Гьокче не можа да впечатли феновете му кой знaе колко. Нещо повече, донесе му негативни комeнтари, като например:

“Не мисля, че това е особено интелигентен начин да рекламираш дейността си. Цените, стилът му на живот, по-скоро отблъскват и отвращават хората, отколкото да ги привличат да посетят ресторантите му.”

Сомелиер е уволнен от ресторант на Сол Бей заради “ядене на авокадо след 17:30 ч.”

Друг добави: “Окей, пич, без значение колко пари си натрупал, ама тези цени са просто нелепи.”

“Предпочитам да си купя ново жилище, вместо да изсипя толкова пари за една вечеря”, отбеляза трети.

Посетители в ресторанта на Сол Бей се оплакаха от “студена” храна и “кръчмарска” обстановка

Ние, от своя страна, можем да добавим само, че има хора, които се захласват по засуканите манджи на Сол Бей и други, които хич и не се впечатляват. А във видеото по-горе можете да си припомните наш шеговит поглед към личността на известния турски кулинар.

Клиенти на Сол Бей платиха рекордна сметка от близо 161 500 евро

Клиенти на Сол Бей платиха рекордна сметка от близо 161 500 евро

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции