<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=145517" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: В играта „Не ...

Кои имитатори спечелиха гласа на журито в “Звездите в нас” тази седмица? (видео)

26 Септември 2022
0 1035

Кои имитатори спечелиха гласа на журито в “Звездите в нас” тази седмица?

За трета поредна седмица Софи Маринова, ТИТА, Виктор Калев и Дони бяха поставени пред поредния сложен избор кои два отбора да продължат напред в музикалното приключение „Звездите в нас“. Участниците в петте отбора демонстрираха изумителен талант при имитациите на своите идоли. Те влязоха в образите на Дейвид Ковърдейл, Шакира, ТИТА, Бруно Марс и Селин Дион. Напред към следващия етап продължиха само имитаторите на Бруно Марс и Селин Дион. Зрителите видяха на сцената завършени изпълнители, част от които познават и от други музикални формати на медията.

Кои имитатори спечелиха гласа на журито в &#8220;Звездите в нас&#8221; тази седмица? (видео)

Журито на “Звездите в нас” вече използва първото изключение да допусне трети отбор (видео и снимки)

„Показаха се много имитаторски и актьорски заложби. Днес определено сме много щастливи, но ни беше най-трудната вечер досега“. Това сподели Виктор Калев преди да обяви решението на журито. Дони допълни, че най-логично би било журито да използва правото си да допусне трети отбор, но предпочита да задържи последната си такава възможност за следващите предавания.

Отбор „Бруно Марс“ и отбор „Селин Дион“ впечатлиха журито с невероятни изпълнения, страхотни превъплъщения в образите, сценично поведение и отборен дух.

„Предадохте ни емоцията, която носи Бруно Марс! Бяхте страхотни!“, сподели развълнувана ТИТА след изпълнението на отбор „Бруно Марс“ в състав Стивън, Иван и Християн. Трите момчета впечатлиха и със завидни танцови умения, присъщи на Бруно Марс. След изпълнението на „The Power Of Love“ на Селин Дион, изумителните гласове на Пламена, Никола и Милена вдигнаха журито и цялата зала на крака. „Пронизахте ме в сърцето! Не знам какво повече да кажа – докоснахте душата ми, сърцето ми, все едно слушах Селин Дион!“. Това каза Виктор Калев след представянето на двете дами и единия мъж в отбора. 

Кои имитатори спечелиха гласа на журито в &#8220;Звездите в нас&#8221; тази седмица? (видео)

Първи под прожекторите излязоха участниците в отбор „Дейвид Ковърдейл“ – Атанас, Константин и Шеки успяха да разтърсят залата с много рок. След тях на сцената излязоха отбор „Шакира“, в който Мартина, Адриана и Моника плениха всички с чар и танци. За изненада на самата ТИТА в третата имитация за вечерта тя видя себе си. Певицата не скри вълнението си и не пропусна да похвали Памела, Нели и Теодора, които се превъплътиха в нейния образ и изпълниха хита „Антилопа“.

Кои имитатори спечелиха гласа на журито в &#8220;Звездите в нас&#8221; тази седмица? (видео)

Кои ще бъдат следващите пет звезди, които претендентите ще имитират на сцената? Ще реши ли журито този път да използва правото си да допусне три отбора до следващия кръг? Кой ще отпадне и кой ще продължи напред? – разберете следващата неделя от 20:00 ч. по NOVA.

Кои имитатори спечелиха гласа на журито в “Звездите в нас” тази седмица?

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции