<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=139902" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: България е в ...

Костадинов и „Възраждане“ атакуваха клиенти и персонал на супермаркет (видео)

04 Август 2022
2 17294

Костадинов и „Възраждане“ атакуваха клиенти и персонал на супермаркет и сами се похвалиха с “подвизите си” в социалните мрежи.

„Терор“ е думата. Когато политик и приближените му блокират входа на супермаркет, извършват тормоз над служители и спазващи закона граждани; когато не им позволяват да носят маски (нищо, че така застрашават живота и здравето им) това си е чист терор.

Разбира се, не го виждаме за първи път и, разбира се, не е ОК да привикваме с това. Хубавото е, че гражданите на Варна, а и цяла България видяха какво представлява действително Костадин Костадинов – известен като Копейкин – поредният политически опортюнист, който ни предлага евтин театър за някой изборен процент отгоре.

Още един-два парламента и ще забравим и него. Историята се повтаря два пъти – първият път като трагедия, вторият път като фарс – и ако Сидеров беше трагичната комедия на съвременната ни политика, какво тогава остава да е Костадинов?

Костадинов и „Възраждане“ атакуваха клиенти и персонал на супермаркет (видео)

Костадинов и „Възраждане“ атакуваха клиенти и персонал на супермаркет (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Госпо-ФЕЙК-дарите, с платен репортаж/монтаж

    09 Август 2022

    хахах Густодарите станаха полити-гнусни. Жалко скалъпено монтажче, 3-ти лкас голямото междучасие. Вие правите ли разлика между Костадинов и Сидеров? :) Явно се вижда че Костадиноив не атакува никой, а дори обратно. Не знам кой "дебел милионер" ви плаща за фейк репортажчето, лапайте му щом ви харесва! Ние обаче вече си научихме урока. Кур за господарите. ФЕЙК!

Покажи всички Скрий

Реакции