<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=119362" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Заядливи под...

Крадци разбиват коли и крадат в подземен паркинг в София (видео)

18 Февруари 2022
0 791

Крадци разбиват коли и крадат в подземен паркинг в София, съобщава bTV.

За кражби на велосипеди и посегателства над автомобили сигнализират жители на ж.к. “Свобода” в столицата.

Охранителни камери успяват да заснемат крадците, които се разхождат в подземния паркинг и разглеждат паркираните коли. Действието се развива около 4:30 ч. сутринта на 15 февруари. Двамата маскирани успяват да вземат две колелета и да разбият стъклото на един от автомобилите.

На записа се вижда, че те са влезли през един от входовете на блока, а след това по стълбите в паркинга.Прекарват в паркинга около 30 минути, като през това време разбиват прозореца на една кола и открадват два велосипеда, разказа Сергей Венков, един от живущите в сградата.

По думите на една от потърпевшите от кражбата – Тони Димитрова, крадците са подбрали най-скъпите велосипеди. Колата на съседа ѝ е разбита, защото на задната седалка е имало чанта и вероятно те са помислили, че там има лаптоп или нещо ценно.

Крадци разбиват коли и крадат в подземен паркинг в София (видео)

Задържаха крадеца, който се опита да ограби жена, докато тя спеше в близост до него

Това не е първата кражба в квартала, съседи от околните кооперации също се оплакват от посегателства, казва Тони Димитрова.

Потърпевшите са подали сигнал във Второ РУП. От полицията разследват случая. Служителите на реда казват, че крадците им са познати и са извършвали подобни кражби с абсолютно същите дрехи.

Крадци разбиват коли и крадат в подземен паркинг в София

Източник и видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции