<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=150983" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Обраха инкас...

Криминалист: Притесняват ме действията на бащата на Александър (видео)

15 Ноември 2022
0 24130

Криминалистът Ботьо Ботев се появи в “Денят започва” по БНТ, за да коментира случая с изчезналото дете на име Александър от Перник. Той изрази опасения, че действията на бащата на детето, Александър Цветанов, са нелогични и притеснителни.

Все още няма следа от 12-годишния Александър от Перник

“Притесняват ме обясненията на бащата, има нелогични неща в неговите действия, които може да са свързани с битието и състоянието му. Има забавяне на подаването на информация към органите на МВР от страната на бащата и близките на момчето. От психологическа гледна точка бащата твърде спокойно обяснява цялата ситуация, това би трябвало да се вземе предвид. Толкова дълъг период от време, ако детето не е приютено някъде, е най-вероятно да излезе с трагичен резултат”. Това заяви Ботьо Ботев.

Според него при обявените обстоятелства и мащабните акции за търсене на детето от страна на граждани и полиция, то не би трябвало детето да се е отдалечило прекалено много от мястото на изчезване.

“При такава обстановка е много трудно да се претърси всеки метър в планината. Не може да се каже, че едно изчезване е без никакви следи, въпросът е да се фиксират обстоятелствата, при които е изчезнало детето”, допълни криминалистът.

Криминалист: Притесняват ме действията на бащата на Александър (видео)
БНТ, стоп кадър

Той коментира, че гражданската реакция е спонтанна, което прави впечатление. Според него тези хора заслужават благодарност, независимо от резултата.

Хиляди издирват 12-годишно дете от Перник (видео)

“Фактът, че е не се е стигнало до резултат не означава, че нещата не се вършат правилно и организирано”. Ботев поясни, че не изключва всякакви версии.

Видео: БНТ

Криминалист: Притесняват ме действията на бащата на Александър (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Дани

    15 Ноември 2022

    Дано открият момчето скоро :)

Реакции