Сигнализирай!

Елена Гунчева – фаталната жена на „Възраждане“ (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
01.04.2022 г.
28
0

Да, чиста femme fatale си е народният представител Елена Гунчева от „Възраждане“. Просто в даден момент вероятно нейното присъствие ще стане фатално за и без това достатъчно фаталния Костадин Костадинов. Дори в редиците на тази откровено путинофилска партия г-жа Гунчева се откроява с известен радикализъм.

В това видео Ви запознавама с част от „творчеството“ ѝ, състоящо се от антисемитски коментари, заплахи към чужди посланици, та чак до антибългарски призиви, чужда държава да бомбардира българска институция в центъра на столицата ни. Разбира се, като всеки такъв човек и тя има „скелети в гардероба си“ под формата на антируски и антипутински коментари отпреди 7 години. Разбира се, като всеки такъв човек и тя има своя катарзис, за чийто генезис ние можем само да гадаем.

Приятно гледане, скъпи приятели, и помнете – социален филтър! Това е когато мислиш преди да говориш, когато проявяваш известна съобразителност и такт, когато не пишеш урбулешката във фейсбук неща, за които после те разследват прокуратурата и ДАНС. Социален филтър нямат само невръстните деца и депутати като тези на „Възраждане“.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.