Сигнализирай!

Бащата на детето, пострадало при катастрофата с Анелия: То няма да бъде същото (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 1 час
4024
3

В средата на август автомобил, в който е пътувала певицата Анелия, катастрофира. При инцидента тогава тежко пострада 7-годишно дете, което беше транспортирано с медицински хеликоптер до „Пирогов“. Едно от обвиненията на бащата на пострадалото дете беше, че никой в автомобила на Анелия не се е притекъл на помощ. Певицата от своя страна посочи, че бащата се е държал агресивно и ги е заплашвал.

Николай Бояджиев, бащата на пострадалото дете, поясни пред NOVA, че първоначалният тест за наркотици е бил положителен, но кръвната проба е отрицателна.


Той разказа, че веднага след катастрофата е извадил съпругата си и едното дете от колата, а другото дете е намерил извън превозното средство. 

Никой от съседния автомобил не направи опит да слезе, да провери дали сме добре, има ли пострадали.“, разказа той. И допълни, че не се е опитвал да счупи стъклото на другата кола, а е удрял по ламарините на колата. 

„Съвсем нормално, при положение, че никой не иска да ти окаже помощ“, допълни Бояджиев. Той подчерта, че не е разговарял с никого от хората в другата кола.

„Автомобилът буквално излезе срещу мен. Избегнах челен удар и той ме удари в задна лява врата.", обяснява Николай. Бащата каза още, че и двете му деца са били с колани.

Детето ми е с премахнат далак и около 10 см от червата, премахнат апендикс, шевове на главата, на крака. Вече си е вкъщи, възстановява се, но няма да е същото като преди инцидента“, сподели Николай Бояджиев.

Госпожата каза, че е важното, че всички сме живи и здрави. Да, но не е само това. Остават травми, които ни съсипват и ни убиват“, каза още бащата на пострадалото дете.

По последна информация за случая има образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда. Но, ето че вече два месеца няма развитие нито яснота относно виновниците.

След инцидента Анелия направи абсурдно изказване в социалните мрежи, в което твърди, че не са помогнали на пострадалото семейство, защото бащата бил в шок и се държал агресивно. Нещо, което, не само че е безсърдечно, но и незаконно. В същото време не е ясно и как колата на певицата е напуснала мястото на катастрофата без да бъде спряна от полицията. Или защо има направен тест за алкохол и наркотици само на бащата, но не и на шофьора на Анелия. 

След катастрофата с малки деца: Анелия се оплаква, че бащата на тежко пострадалото дете е бил агресивен (видео)

Очакваме властите да си свършaт работата и в най-скоро време да повдигнат обвинения на виновните за катастрофата.

3 коментара

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Преди 25 минути

Видеорегистратори във всяка кола задължително със закон! Освен това са избягали от ПТП, което е противозаконно! ИМА ЛИ САНКЦИИ ? Иначе била се уплашила и какво ли не! Избягали са от ПТП!!!

Преди 37 минути

Видеорегистратори във всяка кола задължително със закон! Освен това са избягали от ПТП, което е противозаконно! ИМА ЛИ САНКЦИИ ? Иначе била се уплашила и какво ли не! Избягали са от ПТП!!!

отговори на Преди 21 минути

седяли са в колата. Не са избягали! Виновника и утре ще кара така! Видеорегистратори!!

Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.