Сигнализирай!

Бареков пристана на Доган (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Днес
315
0

Преди 10 години, ако си спомняте, Николай Бареков обяви ДПС, оглавявано от почетния председател Ахмед Доган, за порочна партия, която трябва да бъде извадена за поне два мандата от властта.

Днес Бареков скача да защитава Ахмед Доган и оглавява изборната листа на Алианса за Права и Свободи (ДПС-Доган) във Враца. Нали, не говорим за политически кариеризъм и жажда за внимание, говорим за принципи. Бареков ще се бори с Пеевски.

Спомняме си също, че Бареков беше и изпълнителен директор на ТВ7, спонсорирана с парите на Цветан Василев – телевизия, над която тегнеше корпулентната сянка на Пеевски. Неслучайно протестиращите на ДАНСWithMe никак, ама никак не обичаха Бареков и го наричаха в ефир с гальовни обръщения, отиващи на дами с твърде фриволно сексуално поведение.

В крайна сметка, това което Доган, Бареков и всички около тях не разбират е, че номерът им няма да мине. ТЕ СА виновни за Пеевски, ТЕ СА отговорни за днешните му позиции, ТЕ СА онези, които направиха на Пеевски за да стане политическо чудовище. Всички българи много добре го знаят и чувство за съучастна вина не може да им бъде вменено.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.