Сигнализирай!

Тошко и Делян се гушкат на трибуната (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Днес
705
0

ИТН, Възраждане и БСП саботираха последното заседание на 50-ия парламент, в което трябваше да се приемат важни промени, които да отпушат милиардите, които България губи по плана за възстановяване и устойчивост.

Депутатите на ИТН, а с тях и Възраждане, наскачаха, превзеха трибуната и не позволиха на парламента да си свърши работата, което е против всякакви етични и морални норми. Така ИТН, Възраждане и тихо от място БСП осуетиха придвижването на парите към България. Честито!

Свикнали така от чалгаджийската си халтура през годините, депутатите на ИТН демонстрираха присъщата си вулгарна наглост, агресия и тотално незачитане на правилата.

Санкционираният по глобалния закон „Магнитски“ за корупция в особено големи размери Делян Пеевски излезе на трибуната и нежно постави ръката си върху Тошко, и си размениха няколко шеги като стари дружки. Пеевски и ИТН имат доста общи неща като неприязън към всякакъв порядък, добър тон, реформи; също така неприкритата си омраза към демократичните сили в парламента; за още нещо общо може да се смята както и една община… с едни 7000 гласа…

Изборите идват и българите отново ще покажат дали искат да гледат това отвратително чалга-риалити от трибуната на най-висшата институция в държавата. Ние отсега можем да отгатнем.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.