<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=110861" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Имунолог: Бих...

Лекарският съюз разследва Атанас Мангъров (документ)

06 Декември 2021
0 2334

Лекарският съюз разследва Атанас Мангъров, съобщава в.Сега.

Доц. Атанас Мангъров нарушава основни текстове от Кодекса за професионална етика на лекарите в България, твърди негов колега в сигнал до Българския лекарски съюз.

БЛС ще разследва обвиненията, според които с множеството си неверни твърдения за коронавируса и пандемията Мангъров не действа в интерес на живота и физическото здраве на пациентите и уронва честта и достойнството на лекарската професия.

Лекарският съюз разследва Атанас Мангъров

Доц. Мангъров определи като “цирк” ужаса в Covid-отделенията

Сигналът на д-р Петър Петров е базиран на интервю на Мангъров от 2 ноември пред радио “Фокус”. В него инфекционистът твърди, че ваксините не са ефективни, сертификатите са дискриминация, тестовете за деца са ненужни.

Лекарският съюз разследва Атанас Мангъров (документ)

Комисията по професионална етика на БЛС вече е поискала обяснения от Мангъров до 7 декември. Той носи отговорност по Закона за съсловните организации и може да бъде порицан, глобен с 1 до 5 минимални заплати и дори да бъде заличен от лекарската колегия за 3 месеца до година.

Лекарският съюз разследва Атанас Мангъров

Източник: в.Сега

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции